HTML

Napló

naplóbejegyzések a hazai, és külföldi rodderekkel, autó, és motorépítőkkel folytatott beszélgetések, élmények, tapasztalatok alapján, ilyenböl is van bőven, de ezeken kívűl a blog rendszeresen prezentál ertékes kultúr morzsákat a hotrodok, épített autók, a hazai amerikai autós élet, és manapság reneszánszát élő, és nálunk is egyre divatosabbá váló Kustom Kultúra világából.

Friss topikok

  • NewBornLOver: Attila! Ezt folytatni kéne de nagyon! :) (2012.02.28. 06:17) EGY ÉVESEK LETTÜNK
  • megint: Németeknél az ilyet "patkánynak" hívják, jól néz ki (2008.10.16. 23:10) Durva Hot Rod
  • Tommi: Ez GYÖNYÖRŰ!!! Mást nem is mondanék rá! Így, ahogy van, azonnal, feltétel nélkül KÉNE! Azaz ISTA... (2008.10.16. 19:18) Pontiac Trans Am 1981
  • Vandrás: A Boyd cikkre a főoldalon. Vágülis nem feltétlenül érthetetlen. Ez a szöveg itt egy részlet a nagy... (2008.09.20. 16:06) Boyd a botrányt sem kerülte el.
  • ommm: naon lecsó. ha jól látom, manx-blokk patkánysteampunk (2008.07.22. 12:02) ANGOL TELIVÉR

2008.09.30. 10:16 ROD and CUSTOM magazin

EGY ÉVESEK LETTÜNK

Amerikai autók, hot rodok, custom motorok, Kustom Kultúra

A Rod and Custom magazin Magyarország jelenleg egyetlen olyan nyomtatott médiaorgánuma amely töményen foglalkozik az amerikai autók, és motorok, és ezek átépített, kusztomizált  verzióival. Az újság egy éve indult, de mindezidáig aki lemaradt egy-egy szám beszerzéséről nem sok esélyt kapott a régebbi számok megkaparintására. Előfizetésre rengeteg érdeklődést kaptunk, de nem mertük felvállalni a hosszú távú lekötést, mindig azt terveztük, hogy a 6. szám eljövetelekor majd elindítjuk ezt is. Most eljött az idő jelenleg a 05-ös szám lelhető fel az utcai árusoknál. És a mai naptól kezdve visszamenőleg, és előre is be lehet fizetni az újságra. Ezenkívül érdemes hetente egyszer-kétszer meglátogatni a weboldalunkat is mert rendszeresen teszünk fel cikkeket, amerikai verdákról, és épített motorokról, rendezvényekről. Olyanokat, amelyek régebbi számainkban megjelentek, de olyanokat is amik az újságból valamilyen oknál fogva kimaradnak.

Tovább……..

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://rodandcustom.blog.hu/api/trackback/id/tr30688456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása