HTML

Napló

naplóbejegyzések a hazai, és külföldi rodderekkel, autó, és motorépítőkkel folytatott beszélgetések, élmények, tapasztalatok alapján, ilyenböl is van bőven, de ezeken kívűl a blog rendszeresen prezentál ertékes kultúr morzsákat a hotrodok, épített autók, a hazai amerikai autós élet, és manapság reneszánszát élő, és nálunk is egyre divatosabbá váló Kustom Kultúra világából.

Friss topikok

  • NewBornLOver: Attila! Ezt folytatni kéne de nagyon! :) (2012.02.28. 06:17) EGY ÉVESEK LETTÜNK
  • megint: Németeknél az ilyet "patkánynak" hívják, jól néz ki (2008.10.16. 23:10) Durva Hot Rod
  • Tommi: Ez GYÖNYÖRŰ!!! Mást nem is mondanék rá! Így, ahogy van, azonnal, feltétel nélkül KÉNE! Azaz ISTA... (2008.10.16. 19:18) Pontiac Trans Am 1981
  • Vandrás: A Boyd cikkre a főoldalon. Vágülis nem feltétlenül érthetetlen. Ez a szöveg itt egy részlet a nagy... (2008.09.20. 16:06) Boyd a botrányt sem kerülte el.
  • ommm: naon lecsó. ha jól látom, manx-blokk patkánysteampunk (2008.07.22. 12:02) ANGOL TELIVÉR

2008.07.22. 09:42 ROD and CUSTOM magazin

ANGOL TELIVÉR

 

Egyedi motorok építésénél szinte aranyszabály, hogy az alap valamilyen amerikai gyártmány (legtöbbször Harley-Davidson), valamint mindenképpen V2-es erőforrással kell rendelkeznie. Dave Cook azonban bebizonyította, hogy egy soros, kéthengeres angol motor is lehet igazi custom bike, ha értő kezekbe kerül. A végeredmény egy egészen egyedi stílusú, szinte félelmetes megjelenésű gép lett, mely tökéletesen beleillik a Cook-műhely eddigi munkáinak sorába.
   A Wisconsin állambeli Milwaukee-ban élő Dave Cook egész életét meghatározták a különböző járművek. Már 13 évesen az első kartja megépítésére adta a fejét, és hamarosan rákapott a motorkerékpár-építésre is. Első munkahelye egy Dodge kereskedés volt, ahol autószerelőként dolgozott. Egy ilyen állás persze Amerikában sem a csúcsok a csúcsa, ezért mellékkeresetként használt autókat kezdett adni-venni, először csak néhány darabot, de kis idő múlva Dave Cook már a saját használtautó-kereskedésének örülhetett. Emellett pedig hobbiként továbbra is épített, javított, restaurált ....

Tovább....
 

  

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://rodandcustom.blog.hu/api/trackback/id/tr36579419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2008.07.22. 12:02:24

naon lecsó.
ha jól látom, manx-blokk
patkánysteampunk
süti beállítások módosítása