HTML

Napló

naplóbejegyzések a hazai, és külföldi rodderekkel, autó, és motorépítőkkel folytatott beszélgetések, élmények, tapasztalatok alapján, ilyenböl is van bőven, de ezeken kívűl a blog rendszeresen prezentál ertékes kultúr morzsákat a hotrodok, épített autók, a hazai amerikai autós élet, és manapság reneszánszát élő, és nálunk is egyre divatosabbá váló Kustom Kultúra világából.

Friss topikok

  • NewBornLOver: Attila! Ezt folytatni kéne de nagyon! :) (2012.02.28. 06:17) EGY ÉVESEK LETTÜNK
  • megint: Németeknél az ilyet "patkánynak" hívják, jól néz ki (2008.10.16. 23:10) Durva Hot Rod
  • Tommi: Ez GYÖNYÖRŰ!!! Mást nem is mondanék rá! Így, ahogy van, azonnal, feltétel nélkül KÉNE! Azaz ISTA... (2008.10.16. 19:18) Pontiac Trans Am 1981
  • Vandrás: A Boyd cikkre a főoldalon. Vágülis nem feltétlenül érthetetlen. Ez a szöveg itt egy részlet a nagy... (2008.09.20. 16:06) Boyd a botrányt sem kerülte el.
  • ommm: naon lecsó. ha jól látom, manx-blokk patkánysteampunk (2008.07.22. 12:02) ANGOL TELIVÉR

2008.06.27. 17:40 ROD and CUSTOM magazin

Az első szó jogán

 Azoknak, akik még ismerkednek a nevünkkel. A  ROD and CUSTOM, nem magyar találmány, Főleg az átépített, vagy épített amerikai autók összefoglaló kategórianevére használták, használják ezt a kifejezést. De mi jó magyar módon ezt is sajátosan magunkra szabtuk, és nálunk a négykerekűek,főként amerikai autómárkák mellett, jelentős szerepet kapnak az épített motorok is , ( custom bike ) A következő hetekben, és remélhetőleg hónapokba, blogunkban a fent említett témakörök nemzetközi szintű aktualitásaival, és egyes járművek teljes bemutatásával foglalkozunk majd. Nem teljesen közhasznú módon, mert ezen internetes napló másik célja a kustomok világának népszerűsítése mellett, hogy kéthavonta megjelenő, nyomtatott magazinunknak adjon a lehetőségekhez mérten egy kis népszerűsítést. Ezért lesznek írásaink melyeknek teljes verzióját csak, az újságban, vagy annak saját weboldalán lehet majd olvasni.

 
Aki azt gondolná, hogy itthon ezeknek nincs táptalaja, az nagyot téved, Magyarország a nemzetközi CUSTOM ÉLET térképén igencsak nagy betűkkel van jelezve az utóbbi két évben. Rendelkezünk saját Európa bajokkal a motorépítés terén, viszonylag magas a motorépítő műhelyek száma is. Az épített autók, és hot-rodok, pedig egymás után gördülnek ki mostanában az amerikai autókkal foglalkozó műhelyek garázsaiból, és jelenleg is több igenérdekes darab fekszik hazai műhelyek műtőasztalain. Melyeknek folyamatos bemutatásának jogát, kizárólag a mi kis csapatunk bitorolja. Ezekből, az építésekből, a kész autó bemutatásokon keresztül, hazai és külföldi rendezvény beszámolókig, rengeteg érdekességet, és néha dög unalmas beírásokat fogunk közölni itt a ROD and CUSTOM magazin blogjában.
 
Knap Attila

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rodandcustom.blog.hu/api/trackback/id/tr58542406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása